Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer

                

                                                                         

                                             

De meeste kinderen kunnen zelfstandig naar school of worden gebracht en gehaald door hun ouders, verzorgers, formele of informele kinderopvang. Kinderen die een grotere afstand naar school moeten afleggen, omdat zij bijvoorbeeld speciaal onderwijs nodig hebben of vanwege geloofs- en levensovertuigingen naar een speciale school gaan, kunnen in aanmerking komen voor leerlingenvervoer. Leerlingenvervoer kan worden aangevraagd bij de gemeente waarin u woont.

Met ca. 120 taxi’s, taxibussen en touringcars kunnen we vrijwel elke opdracht op het gebied van personenvervoer invullen. Op het gebied van Leerlingenvervoer hebben wij dan ook jarenlange ervaring om de kinderen veilig naar en van school te vervoeren. Afgelopen jaren hebben we in opdracht van verschillende gemeente dit met succes weten te verwezenlijken

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

planning@maasstadvervoerservice.nl of via 010 – 260 04 33

0 Shares

Reacties zijn gesloten.