Groepsvervoer en Rolstoelvervoer

Groepsvervoer en RolstoelvervoerOf het nou gaat om bedrijfsuitje, schoolzwemmen of een reünie Maasstad Vervoerservice ontlast uw groepsvervoer voor personen 8 t/m 63 personen. Voor minder validen staat Maasstad vervoerservice graag klaar met de aangepaste bussen/touringbussen. Wij vervoeren u veilig naar de plaats van uw bestemming, inclusief rolstoel of scootmobiel. Wij zijn zeer ervaren in onze zorg service, omdat wij nauw samenwerken met verschillende instellingen. Door deze ervaring bieden wij senioren, lichamelijk- en verstandelijk gehandicapten de kans om prettig, comfortabel en zonder problemen te reizen.

Onze voertuigen voldoen allen aan de gestelde eisen betreffende gehandicapten- en rolstoelvervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

planning@maasstadvervoerservice.nl of via 010 – 260 04 33

 

 

0 Shares

Reacties zijn gesloten.