Airport Service

Airport Service

Gaat u op vakantie of zakenreis, maar wilt u uw auto niet op het vliegveld laten staan? Maasstad Vervoerservice biedt u de perfecte uitkomst: de Airport Service. Een voordelige, veilige en comfortabele manier om uw reis vanaf thuis of kantoor te beginnen. Wij halen en brengen u met plezier van en naar alle vliegvelden in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Onze flexibele instelling maakt dat wij 24 uur per dag inzetbaar zijn, ook voor groepen tot 51 personen. Daarnaast denken wij graag met u mee: wij houden uw vlucht in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele vertragingen en wij passen de voertuigen aan uw wensen aan zodat er altijd genoeg ruimte is voor uw bagage. Wij maken graag heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!

Wilt u regelmatig gebruik maken van onze Airport service? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een prijs afspraak!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.
planning@maasstadvervoerservice.nl of via010 – 260 04 33

 

0 Shares

Reacties zijn gesloten.