Over MVS

Over MVS


     

                                                                                

Wij als Maasstad Vervoerservice zijn een ervaren bedrijf in het personenvervoer. Al jaren voeren we opdrachten uit voor diverse instellingen maar ook voor particulieren.  Of het nou gaat om Vervoer, Regie, Taxi Opleidingen, Vervangend Vervoer (taxi), bij ons bent u op het juiste adres! In een totaalpakket kunnen wij u ontzorgen en begeleiden.

Onze focus is en blijft gericht op hoog kwalitatief personenvervoer. Onze chauffeurs worden na een interne opleiding regelmatig bijgeschoold door onze bedrijfsschool in levensreddend handelen, zorgvervoer, leerlingenvervoer, rolstoelvervoer, rijstijl en communicatieve vaardigheden. Ook de kwaliteit van het wagenpark heeft voortdurend de aandacht. 

Gerenommeerde merken, tijdige vernieuwing en preventief onderhoud zorgen ervoor dat de wagens altijd verantwoord de weg op kunnen.
Daarnaast zijn we in bezit van de landelijk erkende TX-keur.
Dit keurmerk benadrukt nog eens extra de kwaliteit van onze dienstverlening.

Heeft u vragen neem gerust contact op, samen kunnen we uw wensen bekijken, bespreken & verwezenlijken.

0 Shares

Reacties zijn gesloten.